HugoNikanors blogg‽

A blog about nothing, but mostly itself.

Hugo Hörnquist 23 Jan 2018
Lästid: 1 minut(er)

Att Flytta en Webbsida

Efter att ha övervägt det flera gånger har den här bloggen till slut flyttat in på min "riktiga" domän. Det som ledde ändringen var att jag ännu en gång blev utakstad från min lånade domän hugoweb.ga.

FreeNOM, vilket är varifrån jag lånade domänen, har en bra ide. Låna ut domäner till folk för snåla för att betala för en egen. Och aggera aggregator av de olika gratis topdomäner som finns. Tyvär kommer de också med krav. Jag har blivit tillfälligt utkastad för att servern inte pekade på någon HTTP server. För att servern inehåller för mycket spam (spambottar hittade kommentarerna, vilka för övrigt är påslagna igen). Den här gången har jag inte fått någon anledning eller notifikation om det. Därav har jag bara gett upp på att kunna få tillbaka den igen.

Bloggen ligger nu här på http://blog.hornquist.se/hugo, men kan även nås på http://blogg.hornquist.se/hugo. Vilket har den trevliga fördelen av nu kan flera användare enkelt köra sina bloggar parallelt under liknande urlr. För tillfället är dock jag den enda personen med en blogg här. Så http://blog.hornquist.se skickar en vidare hit.


RSS RSS-feed to see more like this.
About Contact Legal Q&A