HugoNikanors blogg‽

A blog about nothing, but mostly itself.

Hugo Hörnquist 04 Jan 2018
Lästid: 1 minut(er)

Mer RSS till folket

Så många gånger har jag fått förfrågan om det finns något sätt att faktiskt följa den här bloggen. Vissa har ställt frågan precis så, allt emedans andra har bett om faktisk RSS. Nu har vi det.

Jag kan förstå att det finns förfrågan efter en feed. Bloggen är nog egentligen inte interessant nog för att kommas ihåg att öppnas och kollas. Samt så publicerar jag nya inlägg väldigt sällan (förutom just nu, då vi har ett streak på 2 dagar).

När jag lade till RSS funktionalitet till bloggmotorn insåg jag också hur hopplös den är. Ingen metadata är nämligen sparad i någon ordentlig databas. Istället får jag datum och kort titel från filnamnet. Lång rubrik från första raden i varje fil. Och författare är hårdkodat. Allt det gör att RSS strömmen nog inte är den vackraste, och saknar nog en hel del finurligheter som skulle kunna vara trevliga. Till exempel sammanfattningar av artiklarna, eller fina rubriker. Dock bör det fungera.

Länk till RSS. Finns även i övre högra hörnet av headern, om du inte redan noterat det enda elementet med färg på sidan.


RSS RSS-feed to see more like this.
About Contact Legal Q&A